BISNES ONLINE | BISNES INTERNET | PERNIAGAAN INTERNET | VEMMA MALAYSIA


PERHATIAN!!!!
Vemma adalah sebuah perniagaan jangka panjang, yang memerlukan modal dan komitmen untuk bekerja dengan konsisten. Ianya bukan suatu skim cepat kaya dan juga bukan suatu scam.

Saya ingin mencari rakan-rakan niaga yang bersemangat tinggi, mampu berdikari dan sanggup menghadapi cabaran yang mendatang. Ini bukan skim cepat kaya. Bisnes VeMMA bukan shortcut untuk cepat kaya. Bisnes ini adalah bagi mereka yang bersungguh-sungguh dan tidak ragu-ragu. Cara Kerja Mudah. Cuma luangkan masa 1-2 jam sehari di hadapan laptop/komputer untuk mempromosikan bisnes/produk VEMMA.


Jika anda bukan business minded person, dan ingin kejayaan tanpa modal, anda berada di tempat yang salah.
Tapi jika anda inginkan kejayaan masa depan dan ingin mengubah hidup anda dan keluarga anda, sanggup mengeluarkan modal untuk bersama kami di VEMMA, andalah bakal JUTAWAN yang kami cari =)

TERUSKAN MEMBACA dan MENDAFTAR di bahagian bawah page ini.

Vemmabuilder melengkapi bisnes VeMMA dengan Sistem Autobuilder, Autodownline, dan Autoresponder yang bekerja 24 jam sehari dan 7 hari seminggu untuk semua membernya. Sebaik sahaja Anda join sebagai free member, anda akan segera dilimpahi dengan banyak downline dari kami para upline.

HEBAT KAN PERNIAGAAN INTERNET VEMMA?
Vemma Malaysia team
Picture
vemma malaysia

"Inilah Bisnes Online yang sangat Simple! Syarikat Kukuh 50 Negara. Produk Hebat & Dilengkapi Sistem Automatik bekerja 24 jam tanpa henti serta mampu hasilkan PENDAPATAN LUMAYAN setiap minggu untuk anda."


Lihatlah kejayaan mereka setelah berada di Vemma. Gambar di atas menunjukkan Salehin, Jutawan Muda Pertama VeMMA Asia. Orang Malaysia tu!! Lihatlah betapa dia serius dalam bisnes online ini sehingga bergelar jutawan!! Anda tunggu apa lagi? Takkan asyik tengok kejayaan orang lain je? Bila nak mula bisnes internet ni?

Kalau nak tahu lebih lanjut, anda boleh daftar secara percuma di borang bahagian bawah page ni. Lepas tu anda akan tahu betapa hebatnya sistem VeMMA yang diwar-warkan selama ini. FEMES seluruh dunia!! VeMMA akan menghantar email kepada anda, semua step seterusnya terkandung dalam email tersebut.

Then, terserah pada anda untuk memulakan langkah mengubah hidup anda atau bukan. Buatlah pilihan yang bijak. Bisnes online kami paling hebat! 

VeMMA memang terbukti bukan scam!! 

Picture
ni buktinya. Bisnes Vemma tercalon sbg finalist dalam 4 kategori American Business Award!! Anda boleh klik kt gambar ni untuk pergi ke artikel tersebut. Memang Cayalah Vemma!!

Anda boleh menjana pendapatan sehingga RIBUAN RINGGIT SEMINGGU dengan VEMMA!!!
  
VEMMA?

Ya!! Vemma!!


Vemma ialah MLM (Multi Level Marketing) atau network marketing tetapi kita boleh buat secara online sahaja sebab ianya di bantu oleh system autoresponder yang hebat i.e vemmabuilder system yang akan membuat 80% dari kerja kita. Kalau anda nak tambah lagi secara offline, bisnes anda akan lebih POWER lagi...

Vemma bergerak 2 kaki aje. Berbanding dengan bisnes yang lain yang mempunyai banyak kaki untuk di jaga . Bila anda register percuma aje, kaki pertama sudah di bentuk. Upline dan group akan bantu anda bina kaki ni. Kita akan turunkan orang kat kaki u tu, pasal tu la, u dapat email hari2 bagi tau ada orang join line you. Mana ada bisnes belum mula tapi dah ada orang join. Vemma aje yang ada konsep macam ni. Jadi amat mudah, kita sebenarnya hanya perlu jaga 1 kaki aje. Satu kaki lagi saya bantu. Bonus yang menanti memang banyak...setiap minggu nanti kita dapat bonus kalau kita usaha. Kalau dok diam aje..tak boleh tau..sbb ini bukan skim cepat kaya. Tapi tak mustahil boleh jadi kaya jika anda berusaha...alahai dari rumah aje...tak yah keluar rumah pun boleh...

Ianya pun bukan skim piramid. Dengan vemma, anda boleh berpendapatan lebih tinggi dari upline jika anda sungguh2. Ada yang sudah mampu berpendapatan 4 digit seminggu dan sebulan dah 5 digit dan kadang-kadang. Seminggu pendapatan saya sama dengan sebulan gaji saya bekerja. Dengan vemma, tidak mustahil pangkat kita lebih tinggi dari orang yang register dahulu dari kita. Hebat kan vemma!

Picture
Picture
DAFTAR SEKARANG UTK LOCK POSITION ANDA SEBAGAI AHLI VEMMA DAN TERIMA INFO SELANJUTNYA SECARA PERCUMA. SELEPAS MENDAFTAR, KAMI AKAN MENGHANTAR EMAIL UNTUK LANGKAH2 SETERUSNYA. JANGAN LUPA UPGRADE!!!!


VEMMA TELAH MELAHIRKAN JUTAWAN ANAK TEMPATAN!!

Usahawan vemma asia

Picture


PRODUK VEMMA



Antara minuman kesihatan terbaik di dunia, di sahkan oleh lebih 350,000 Pakar Perubatan Mengandungi Kandungan Antioksidan Tertinggi berbanding produk manggis yang lain. Mangosteen Plus adalahrumusan kuat dan mudah diserap oleh badan.Mangosteen Plus mengandungi 12 jenis vitamin spektrum penuh dalam pati buah dan kulit manggis (Garcinia mangostana) yang kaya dengan antioksidan, aloe vera seluruh daun serta teh hijau.


JANA PENDAPATAN LUMAYAN SAMBIL JAGA KESIHATAN!!

JUS VEMMA BOLEH MERAWAT PENYAKIT JANTUNG, KENCING MANIS, BUAH PINGGANG, BUASIR, ASMA, RESDUNG, DARAH TINGGI DAN BANYAK LAGI!!

ANDA MEMBUAT KEPUTUSAN YANG TEPAT UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI VEMMA!!


PRODUK DISAHKAN HALAL!!

Picture

APA KATA MEREKA TENTANG VEMMA?

Picture
Picture
Picture
Picture
Jangan Terlambat Menyertai Kami!!
Free Web ClockDiseño Web


KAMI TELAH BERJAYA.

KINI GILIRAN ANDA UNTUK MENYERTAI KAMI menjadi USAHAWAN VEMMA!!

DAFTAR PERCUMA SEKARANG!!

untuk mendaftar,sila isi borang di bawah

 
Nama Pertama
:
 
Nama Terakhir
:
 
No HP
:
 
Email
:
 
Email Sekali Lagi
:
 
Negara
:
 
Saya Ingin Menjana
:
*Sila periksa email anda selepas mendaftar


MAKLUMAN

Selepas pendaftaran,kami akan email kepada anda langkah-langkah seterusnya dan juga beberapa fail untuk anda muat turun,kemudian terus mulakan kerja hanya dari rumah anda.


SILA KLIK PAGE YANG LAIN UNTUK MENDAPATKAN INFO TENTANG PAKEJ PRODUK VEMMA,PLAN BONUS YANG DITAWARKAN,TESTIMONI DAN CARA MENDAFTAR DI BAHAGIAN ATAS WEBSITE INI.


HUBUNGI SAYA

Picture
MOHAMAD ABDULLAH
VEMMA BRAND PARTNER
Email : emisar_galaxy@yahoo.com
Fb : www.facebook.com/MohamadAbdullah.Vemma




Picture
search engine optimization