BISNES ONLINE | BISNES INTERNET | PERNIAGAAN INTERNET | VEMMA MALAYSIA

VEMMA MEMANG TERBUKTI MENJANJIKAN KEJAYAAN BUAT ANDA!!
LIHATLAH KEJAYAAN MEREKA.. INGIN JADI SEPERTI MEREKA???

Picture


NAK INFO RINGKAS TAPI PADAT TENTANG VEMMA??


1. Bisnes Vemma ini mudah jer..Hanya Daftar jd ahli PERCUMA utk 90 hari..

2. Lepas daftar percuma, system Vemma akan susun network berdasarkan sape daftar dulu akan duk kat atas.. susunan network adalah 1 kaki memanjang kebawah mcm satay..

3. Dlm tempoh 90 hari ni, kami sebagai Coach atau Upline akan bantu utk penuhkan network sebanyak yg mungkin, sebab itulah hampir setiap hari anda akan dpt info tentang betapa ramainya org yg diletakkan dibawah anda semua itu downline tau =)

4. Kami akan daftarkan ramai2 ahli baru dlm network secara PERCUMA.

5. Vemma ni syrkat MLM yg menjual JUS MANGGIS  + ALOE VERRA , dlm tempoh keahlian percuma ni, sape2 yg setuju utk BELI JUS VEMMA akan lompat menjadi Upline berdasarkan sape yg beli dulu akan naik atas


6. Walaupun anda daftar percuma dulu, tetapi jika ada org baru di bawah  yg setuju utk beli produk Vemma lebih dulu maka dia akan lompat jadi Upline, so jangan biarkan downline anda menjadi Upline hanya kerana kelewatan anda Upgrade ya 

7. Dalam Vemma TAK PERLU MENJUAL apa2 pun, hanya perlu setuju untuk membeli produk yg ditawarkan oleh Vemma.

8. Selepas setuju untuk Upgrade jadi Paid Member, kedudukan anda dlm network Vemma akan di LOCK jadi PERMANENT dan semua downline dibwah akan diberi kepada anda maka bakal dapat bonus yg ditawarkan jika layak. Belum pernah lagi dalam sejarah MLM di Malaysia ada syrikat yg bagi downline walaupun anda baru join Percuma.. hanya di Vemma

9. Bonus sudah sedia utk diambil jika anda layak… 

Macamana nk layak bonus tu? Ok.. disinilah anda perlu buat kerja sedikit..dah nama pun projek ni KERJA DARI RUMAH

10.Apa yg perlu dibuat? 

Apabila anda  jd Paid Member, Vemma akan memberikan satu web utk anda promosikan DAFTAR PERCUMA melalui web nanti.. jadi jangan berhenti promosi.. mmg itu aje pun kerja dari rumah yg perlu anda buat iaitu promosi..promosi dan promosi utk DAFTAR PERCUMA.. selebihnya system Vemma yg akan tolong uruskan utk anda mudah bukan? 

TIDAK PERLU MENJUAL APA2 PUN.. Saya sendiri belum pernah menjual walau satu botol Jus pun sejak dari mula saya serius dgn bisnes Vemma.

11. Dalam tempoh promosi ini, sape2 yg jd ahli percuma melalui web anda akan disusun memanjang kebawah spt step no.2 Cuma kali ini susunan itu akan dibuat di leg no.2 iaitu network anda di leg kanan.

12. Dalam tempoh ini jugak, system Vemma akan bantu anda membuat follow up dan auto respond utk anda secara Auto, yang best tu anda tak perlu susah2 nk jmpe org atau habiskan duit minyak kereta nk keluar rumah utk menaja org @ menjual barang 

13. Vemma akan bantu anda sehinggalah org2 yg join percuma tu akhirnya setuju utk membeli produk jus manggis Vemma..dan apabila ada saja yg setuju untuk Upgrade maka anda akan mula mendapat BONUS!!!

14. Oleh kerana leg 1 kami dah tolong sediakan Downline utk anda, dan apabila leg 2 anda bertambah ramai yg membeli produk Vemma, maka Vemma akan mula memberi anda lebih banyak bonus $$$

15. Bonus dibayar terus ke akaun anda setiap hari Sabtu jika layak.. ada juga bonus berbentuk cek USD setiap minggu.. banyak plak tu 

16. Banyak lagi bonus2 lain yg disediakan..tak perlu sy ceritakan secara detail lagi..

17. Bisnes ini tak perlu kemahiran IT, asalkan anda pandai guna emel atau rajin citcat dan berani ajak org lain utk DAFTAR PERCUMA, maka projek ini pasti sesuai utk anda 


DAFTAR SEKARANG!!!!


 
Nama Pertama
:
 
Nama Terakhir
:
 
No HP
:
 
Email
:
 
Email Sekali Lagi
:
 
Negara
:
 
Saya Ingin Menjana
:
*Sila periksa email anda selepas mendaftar


MAKLUMAN

Selepas pendaftaran,kami akan email kepada anda langkah-langkah seterusnya dan juga beberapa fail untuk anda muat turun,kemudian terus mulakan kerja hanya dari rumah anda.


atau klik di bawah

Picture


MACAM MANA NAK DAFTAR ???

Untuk memulakan bisnes buat duit dengan VeMMA ini, anda perlulah mendaftar dahulu. Dan Pendaftaran awal adalah PERCUMA, dan anda akan diiktiraf sebagai “pre-enrollee” atau PE iaitu keahlian PERCUMA!

LANGKAH 1: CARA DAFTAR AWAL
Cara untuk mendaftarkannya hanya perlu klik gmbr botol vemma kat atas tau. atau isikan borang pendaftaran di atas. Jika anda klik gambar botol tersebut, anda akan dibawa ke sebuah website bahasa inggeris spt di bawah =)

Picture
LANGKAH 2: ISI MAKLUMAT PADA BORANG
ANDA HANYA PERLU MELENGKAPKAN BORANG SEPERTI DI SEBELAH, DAN ANDA AKAN MENJADI AHLI “PRE-ENROLLER”!

LANGKAH 3: SILA CHECK EMAIL ANDA
Sila tunggu email pengesahan pendaftaran anda yang akan dihantar ke email anda sejurus selepas itu. Email tersebut mengandungi butiran akaun anda termasuk ID dan password.(jika tiada sila lihat pada ruangan spam mail).


Picture
LANGKAH 4: LOGIN DI VEMMABUILDER.com
-Sila login dengan ID dan password diberikan.
-Klik pada “Back Office” .
-Klik pada "Geneology"


Anda akan lihat banyak nama disitu, semua tu ialah downline yang diberi pada anda dari limpahan upline anda. Baru bermula dah ada downline =)

Bukan gimik, mereka ada lah nama-nama yang telah daftar percuma seperti anda, bezanya anda lebih awal dari mereka dan akan memberi bonus pada anda bila mereka juga upgrade.


Cuba test drive sistem, lihat bagaimana ia berfungsi untuk anda, jika berminat dan yakin,boleh upgrade menjadi member.


Malaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink Service