BISNES ONLINE | BISNES INTERNET | PERNIAGAAN INTERNET | VEMMA MALAYSIA
Picture

Vemma menyediakan 4 jenis Pakej Produk yang boleh di pilih. Setiap pakej produk berbeza harganya, berbeza bonusnya, berbeza tempoh aktif dan berbeza maximum income perweek.

Picture

PAKEJ SINGLE PACK


Kuantiti Pek : 1 pek
Harga : RM342
Tempoh Keahlian : 1 bulan
Layak : 5 jenis bonus, dapat sponsor bonus RM456 kalau sponsor Silver dan RM950 kalau sponsor Ultimate
Pendapatan Maksimum Mingguan : RM3800



Picture

PAKEJ BASIC BUILDER PACK


Kuantiti Pek : 4 pek
Harga : RM1,368.00
Tempoh Keahlian : 1 bulan
Layak : 7 jenis bonus, dapat sponsor bonus RM456 kalau sponsor Silver dan RM950 kalau sponsor Ultimate
Pendapatan Maksimum Mingguan : RM7600




Picture

PAKEJ SILVER PACK


Kuantiti Pek : 6 pek
Harga : RM2052
Tempoh Keahlian : 3 bulan
Layak : 8 jenis bonus, dapat sponsor bonus RM456 kalau sponsor Silver dan RM950 kalau sponsor Ultimate
Pendapatan Maksimum Mingguan : RM38,000




Picture

PAKEJ ULTIMATE PACK - PALING LARIS!!!!


Kuantiti Pek : 15 pek
Harga : RM5130
Tempoh Keahlian : 6 bulan
Layak : 10 jenis bonus, dapat sponsor bonus RM456 kalau sponsor Silver dan RM1520 kalau sponsor Ultimate
Kelebihan Lain : layak untuk CAR FUND (RM19,000 untuk duit muka dan RM3,800 setiap bulan jikalau mencapai ranking Presidential) dan jikalau pendapatan anda mencapai konsisten RM95,000 setiap minggu (USD1.3million setahun), anda akan dapat akaun baru secara PERCUMA, maknanya tiada had pendapatan..!!
Pendapatan Maksimum Mingguan : RM95,000




Pakej Produk Mana Paling Terbaik?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Beberapa orang masih keliru tentang pakej produk yang terbaik dan ada meminta saya recommendkan pakej produk  yang terbaik.

“boleh tolong recommendkan saya pakej produk yang terbaik? Yang boleh bagi income lumayan pada saya.”

Jika anda juga seperti orang di atas, saya cadangkan anda ambil pakej Ultimate.  Semua leader yang hebat dan berjaya juga ambil pakej Ultimate. Saya sendiri ambil Pakej Ultimate. Tiada paksaan untuk anda…saya cuma bagi recommend sahaja.


Kelebihan Pakej Ultimate

1) Layak fast start bonus RM1520 (USD400) berbanding hanya USD250 jika kita join dgn pakej yg lain. - untung utk dapat bonus/extra income yg cepat di permulaan

2) Free maintainence 6 bulan, tak perlu active account. Just focus pada bisnes shj. Sangat baik di permulaan supaya tak tertinggal utk mendapat bonus daripada group/network.

3) Maximum payout perweek layak mendapat USD25,000 berbanding. Single Pack=USD1000, Double Pack = USD1000, Silver Pack = USD 10,000. - kita buat bisnes ini adalah utk jangka masa panjang, jadi adalah terbaik utk syorkan pada business partner kita utk mendapat payout yg tinggi..if not, kita dah menyekat potensi kewangan mereka.

4) Upgrade ke status ultimate hanya SEKALI SEUMUR HIDUP. Lepas itu, anda nak maintain dgn single pun tak mengapa! Anda tetap status Ultimate utk menikmati kesemua faedah di vemma.

5) Jika anda telah join ke pakej selain Ultimate, anda diberi masa 90hari utk upgrade ke status yg lebih besar iaitu Ultimate, selepas tempoh tersebut, anda tidak akan mendapat faedah2 dan kelebihan2 status Ultimate lagi. Walaupun anda membeli Ultimate pakej selepas itu, tetapi status anda masih dgn yg lama, tidak Ultimate. Jadi upgrade ke Ultimate today! Jadi di permulaan, adalah yg terbaik jika kita galakkan business partner kita join dgn Ultimate Pack terus, tidak membazir duit utk membeli berulangkali.

6) Kita lebih yakin utk buat bisnes ini, kerana kita serious, Ultimate hanya berharga RM5130, tetapi jika kita promote Ultimate jg di bawah kita, fast start bonus ialah RM1520!! almost 42% payout utk satu pakej. Yg tertinggi !!!

7) Product kita akan dapat sebanyak 15 pek, boleh jual runcit (rm380/pek) atau buat sample. Dan apabila kita consume vemma utk jangkamasa yg panjang, kesan yg baik utk kesihatan kita juga akan meningkat dan akan meningkatkan lagi keyakinan berkenaan perniagaan kita

soalan

saya cadang nak masuk ultimate tapi kredit kad saya limit 3000.00 je ….cam na nak tambah dan bonus dibayar bagaimana adakah masuk akaun atau bayar guna cek.
kalau masuk akaun sebab tak da keterangan nak bubuh
nombor akaun bank dalam web ni……

jawapan

Ok, jika nak masuk ultimate dan duit dalam kad tak cukup..bukan masalah tu. Bakinya RM2130 boleh dibayar secara manual di kaunter atau transfer ke Maybank Vemma Malaysia.

Bayar dulu di website dan tandakan ultimate.


Nama Pemegang Akaun : Vemmatrition Sdn. Bhd.
Nombor Akaun Maybank : 514356713999

Lepas buat bayaran melalui transfer ke akaun Maybank company, sila fax resit ke : 03-7956 2222 atau letakkan resit di attachment email company : ms.malaysia@vemmaasia.com


Anda diberi masa 90 hari sahaja untuk upgrade kepada status Ultimate Pack bermula dari tarikh anda sertai sebagai paid member. Anda cuma perlu membeli pakej Ultimate Pack sekali sahaja sepanjang hayat anda dalam business Vemma, ini bagi melayakkan anda menerima kelebihan yang ada dalam Ultimate Pack. Selepas itu anda cuma perlu membeli Single Pack sahaja.


Soalan

Sekiranya selepas 90 hari saya masih belum upgrade, ini bermakna saya tidak mendapat kelebihan bonus daripada Ultimate Pack… kalau saya daftar semula dan beli terus ultimate pack boleh ke saya buat begitu?

Jawapan

Ya betul…jika selepas 90 hari belum Upgred kepada Ultimate pack, maka kita tak ada kelebihan Ultimate pack lagi. Ya boleh…register semula dan terus Ultimate. Tetapi anda bermula dari “zero” dan anda dah rugi CV dan downline-downline yang di perolehi daripada limpahan upline di akaun pertama dulu. Lebih baik terus Ultimate hari ni dan fokus satu akaun saja.

SO, APA TUNGGU LAGI?? DAFTAR ULTIMATE SEKARANG!! KLIK KAT BAWAH NI =)

Picture
Selepas anda klik, anda akan dibawa ke website seterusnya untuk mendaftar. Sila isi borang tersebut dengan lengkap. Pastikan alamat email anda betul. Seterusnya, pihak kami akan menghantar email balas untuk memberitahu anda step seterusnya.
Malaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink Service